Search found 15 matches

by genedyne
Tue Jul 03, 2018 7:59 pm
Forum: General Discussion
Topic: CPU crash due to DPort access?
Replies: 2
Views: 1524

Re: CPU crash due to DPort access?

I have a similar problem. I've opened an issue on github #2144, with details.
by genedyne
Thu Jun 21, 2018 1:53 pm
Forum: ESP32 IDF
Topic: Possible BLE Link Layer issues with LL_CHANNEL_MAP_REQ?
Replies: 1
Views: 1098

Re: Possible BLE Link Layer issues with LL_CHANNEL_MAP_REQ?

I have addressed some issues with my code (I was setting task priorities too high - they would have interfered with tasks internal to the bluetooth stack. I now limit my tasks to configMAX_PRIORITIES-10 (and below) to ensure the bluetooth stack can maintain real-time response). However, I have captu...
by genedyne
Fri Jun 08, 2018 6:34 pm
Forum: ESP32 IDF
Topic: Problem with WiFi AP Mode and tablet
Replies: 5
Views: 1914

Re: Problem with WiFi AP Mode and tablet

If I understand your setup correctly: - when you connect the laptop/tablet to the ESP32 (running in AP mode, no intervening router), you get a large number of dropped packets & long delays. - when you connect the laptop/tablet to the ESP32 (running in STA mode, WITH a router providing connectivity t...
by genedyne
Wed Jun 06, 2018 2:03 pm
Forum: ESP32 IDF
Topic: What's the proper way to deal with multiple devices sharing an i2c bus?
Replies: 3
Views: 2463

Re: What's the proper way to deal with multiple devices sharing an i2c bus?

In your case, I'd suggest you DON'T. I am also using u8g2 with a display on a ESP32 (started with Neils excelent example, too!). I think you'll find the display updates over I2C are pretty slow. You can optimize this by limiting updates to only portions of the screen that need it, but it's still pre...
by genedyne
Wed Jun 06, 2018 1:31 pm
Forum: ESP32 IDF
Topic: Possible BLE Link Layer issues with LL_CHANNEL_MAP_REQ?
Replies: 1
Views: 1098

Possible BLE Link Layer issues with LL_CHANNEL_MAP_REQ?

I'm trying to work on 'link robustness' between an android platform (Panasonic FZ-B2 tablet, Android 6), and an ESP32 BLE app. Everything currently works, but the link will periodically (no set time period for this) be lost. Sometimes the link is automatically re-established, sometimes it is not. I'...

Go to advanced search