problem with ESP32 before run

pdemianczuk
Posts: 7
Joined: Thu May 30, 2019 12:05 pm

problem with ESP32 before run

Postby pdemianczuk » Wed Jun 12, 2019 8:46 am

Hi, since yesterday my board had a strange behavior


I have a log from monitor like that:

first time:
rst:0x10 (RTCWDT_RTC_RESET),boot:0x33 (SPI_FAST_FLASH_BOOT)
flash read err, 1000
ets_main.c 371
ets Jun 8 2016 00:22:57

after reset and I again attempt to connect
ets Jun 8 2016 00:22:57

rst:0x1 (POWERON_RESET),boot:0x33 (SPI_FAST_FLASH_BOOT)
configsip: 0, SPIWP:0xee
clk_drv:0x00,q_drv:0x00,d_drv:0x00,cs0_drv:0x00,hd_drv:0x00,wp_drv:0x00
mode:DIO, clock div:2
load:0x3fff0018,len:4
load:0x3fff001c,len:6356
load:0x40078000,len:11304
load:0x40080400,len:6700
csum err:0xbe!=0xb8
ets_main.c 371
ets Jun 8 2016 00:22:57

and after again reset and try to connect
ets Jun 8 2016 00:22:57

rst:0x3 (SW_RESET),boot:0x33 (SPI_FAST_FLASH_BOOT)
configsip: 0, SPIWP:0xee
clk_drv:0x00,q_drv:0x00,d_drv:0x00,cs0_drv:0x00,hd_drv:0x00,wp_drv:0x00
mode:DIO, clock div:2
load:0x3fff0018,len:4
load:0x3fff001c,len:6356
load:0x40078000,len:11304
load:0x40080400,len:6700
entry 0x40080764
I (56) boot: ESP-IDF v4.0-dev-667-gda13efc17 2nd stage bootloader
I (56) boot: compile time 20:35:01
I (57) boot: Enabling RNG early entropy source...
I (63) boot: SPI Speed : 40MHz
I (67) boot: SPI Mode : DIO
I (71) boot: SPI Flash Size : 4MB
E (75) flash_parts: partition 1 invalid magic number 0x50ae
E (82) boot: Failed to verify partition table
E (87) boot: load partition table error!
ets Jun 8 2016 00:22:57

what's going wrong, and how to fix it?

pdemianczuk
Posts: 7
Joined: Thu May 30, 2019 12:05 pm

Re: problem with ESP32 before run

Postby pdemianczuk » Wed Jun 12, 2019 9:48 am

hey,
Is GPIO 12 block bootloader?

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests