please help to get JTAG working on esp wrover kit

ESP_igrr
Posts: 1675
Joined: Tue Dec 01, 2015 8:37 am

Re: please help to get JTAG working on esp wrover kit

Postby ESP_igrr » Sat Jun 10, 2017 3:26 am

Actually it doesn't need d2xx API. It's an option, but the default (libusb1.0) also works well.
You still need a udev rule to avoid loading serial port driver though.

sameer
Posts: 6
Joined: Thu Jun 08, 2017 12:57 am

Re: please help to get JTAG working on esp wrover kit

Postby sameer » Fri Aug 04, 2017 12:35 am

Oops! Didn't the last reply until now.

Thanks for the info. Unfortunately, LXD doesn't place nice with udev rules, but that's a minor inconvenience.

User avatar
rajkumar patel
Posts: 29
Joined: Mon Apr 10, 2017 12:43 pm
Location: india

Re: please help to get JTAG working on esp wrover kit

Postby rajkumar patel » Tue Nov 07, 2017 11:41 am

sameer wrote:
Licensed under GNU GPL v2
For bug reports, read
http://openocd.org/doc/doxygen/bugs.html
none separate
adapter speed: 200 kHz
force hard breakpoints
Error: no device found
Error: unable to open ftdi device with vid 0403, pid 8a98, description '*', serial '*' at bus location '*'
Error: libusb_open() failed with LIBUSB_ERROR_NO_DEVICE
old posts were keeping linux in mide i suppose.

exact same console prints i got for running open ocd on msys2(windows platform).

my connections are just one micro usb with wrover kit and 4 pins(TMS, TD0, TDI and TCK) from right column(inner column) of JP8 are connected to my jtag adapter(olimex ARM-JTAG-20-10 along with olimex's arm-usb-ocd-h).

how to overcome this issues and what am i doing wrong? please shade some light on this.

thanks.
Regards,
Rajkumar M. Patel

Who is online

Users browsing this forum: Baidu [Spider] and 48 guests