AT BLE Commands

eyalc@traffilog.com
Posts: 1
Joined: Mon Jun 10, 2019 12:01 pm

AT BLE Commands

Postby eyalc@traffilog.com » Tue Jun 11, 2019 11:58 am

I am not sure is the right forum to discuss on the AT commands.

But I am facing with difficult to open communication channel between UART (Based on At commands) and Ble Client (Android Phone APP).
I succeded to Transmit data from the Phone but not from the UART - getting 'ERROR'.
I tried to Use SPP Mod and write to Caricaristic and nothing helps. also used the last FW
you can see below my commands log.

Thanks for the help!


TX:AT+RST
AT+RST

OK

ready
TX:AT+RST
AT+RST

OK

ready
TX:AT+CIPMODE=0
AT+CIPMODE=0

OK
TX:AT+BLEINIT=2
AT+BLEINIT=2

OK
TX:AT+BLEGATTSSRVCRE
AT+BLEGATTSSRVCRE

OK
TX:AT+BLEGATTSSRVSTART
AT+BLEGATTSSRVSTART

OK
TX:AT+BLEGATTSCHAR?
AT+BLEGATTSCHAR?
+BLEGATTSCHAR:"char",1,1,0xC300,0x02
+BLEGATTSCHAR:"desc",1,1,1,0x2901
+BLEGATTSCHAR:"char",1,2,0xC301,0x02
+BLEGATTSCHAR:"desc",1,2,1,0x2901
+BLEGATTSCHAR:"char",1,3,0xC302,0x08
+BLEGATTSCHAR:"desc",1,3,1,0x2901
+BLEGATTSCHAR:"char",1,4,0xC303,0x04
+BLEGATTSCHAR:"desc",1,4,1,0x2901
+BLEGATTSCHAR:"char",1,5,0xC304,0x08
+BLEGATTSCHAR:"char",1,6,0xC305,0x10
+BLEGATTSCHAR:"desc",1,6,1,0x2902
+BLEGATTSCHAR:"char",1,7,0xC306,0x20
+BLEGATTSCHAR:"desc",1,7,1,0x2902
+BLEGATTSCHAR:"char",1,8,0xC307,0x02
+BLEGATTSCHAR:"desc",1,8,1,0x2901

OK
TX:AT+BLEADVSTART
AT+BLEADVSTART

OK


+BLECONN:0,"48:55:df:9a:dd:09"
+BLECONNPARAM:0,0,0,6,0,500
+BLECONNPARAM:0,0,0,36,0,500
+WRITE:0,1,3,,20,f go hvhggnjhrewqjjb
TX:AT+BLESPPCFG=1,1,1,1,3
AT+BLESPPCFG=1,1,1,1,3

OK
TX:AT+BLESPP
AT+BLESPP

ERROR
TX:AT+BLESPPCFG=1,1,7,1,5
AT+BLESPPCFG=1,1,7,1,5

OK
TX:AT+BLESPP
AT+BLESPP

ERROR
TX:AT+BLEGATTCWR=0,1,1,,6
AT+BLEGATTCWR=0,1,1,,6

ERROR
TX:AT+BLEGATTCWR=0,1,2,,6
AT+BLEGATTCWR=0,1,2,,6

ERROR
TX:AT+BLEGATTCWR=0,1,3,,6
AT+BLEGATTCWR=0,1,3,,6

ERROR
TX:AT+BLEGATTCWR=0,1,4,,6
AT+BLEGATTCWR=0,1,4,,6

ERROR
TX:AT+BLEGATTCWR=0,1,5,,6
AT+BLEGATTCWR=0,1,5,,6

ERROR
TX:AT+BLEGATTCWR=0,1,6,,6
AT+BLEGATTCWR=0,1,6,,6

ERROR
TX:AT+BLEGATTCWR=0,1,7,,6
AT+BLEGATTCWR=0,1,7,,6

ERROR

chegewara
Posts: 815
Joined: Wed Jun 14, 2017 9:00 pm

Re: AT BLE Commands

Postby chegewara » Tue Jun 11, 2019 8:47 pm

Maybe the problem is that none of characteristics you are trying to set as RX characteristics has descriptor 0x2902?
Try this:

Code: Select all

AT+BLESPPCFG=1,1,1,1,6 or AT+BLESPPCFG=1,1,1,1,7
Its only guessing, because i didnt try AT commands.

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 7 guests