Access point mode

agonelli
Posts: 1
Joined: Wed Mar 25, 2020 6:50 am

Access point mode

Postby agonelli » Wed Mar 25, 2020 7:06 am

Hello,
I'm developed an application using station mode. It has a webserver and some webpages saved in the SPIFFS. I've a configuration file (saved in the SPIFFS) containg parametters as SSID , password and so on. Everything is working fine.
Now I need to ad a new feature: a parameter to define if we are working in station mode or in access point mode, so following sample code I changed the wifi initialization depending by a new parameter.
I can see the generated wifi ssid with the name I set, I can conect ti using the password set. But I can't access to web pages.
Have I to implement a different webserver management using AP mode?
Thanks for suggestions
Andrea

User avatar
fasani
Posts: 88
Joined: Wed Jan 30, 2019 12:00 pm
Location: Berlin
Contact:

Re: Access point mode

Postby fasani » Fri Apr 17, 2020 6:07 am

If I'm understanding this correctly in AP mode you can connect to it but the Web server is not responding with the pages.

And to what IP address you are making the request? Because remember if the ESP32 is the access point mode, then you should make a request to that IP address not the one that you are requesting when is in Station mode.
Can you add some code example or just point us to the repository where you are doing this?
It's a bit hard to imagine what is the problem without reading the code.
Backend developer-PHP Engineer
https://CALE.es ESP32 E-Ink Screen manager - Berlin, Germany

Who is online

Users browsing this forum: Baidu [Spider], idahowalker and 9 guests