Forum search fails often

papaluna
Posts: 50
Joined: Tue Jan 30, 2018 11:27 am

Forum search fails often

Postby papaluna » Fri Apr 05, 2019 8:53 am

Hi,
I noticed the last few weeks that the forum search functionality does not always work. It returns HTTP 500 especially when entering 2 words.

For example
https://www.esp32.com/search.php?keywor ... mit=Search
--
Paul.

WiFive
Posts: 2870
Joined: Tue Dec 01, 2015 7:35 am

Re: Forum search fails often

Postby WiFive » Fri Apr 05, 2019 10:46 am

Hopefully it can be improved. In the meantime you can try

https://www.google.com/search?q=site%3A ... +rtc+clock

papaluna
Posts: 50
Joined: Tue Jan 30, 2018 11:27 am

Re: Forum search fails often

Postby papaluna » Fri Apr 05, 2019 11:06 am

Thanks. That works :)
--
Paul.

ESP_Sprite
Posts: 3120
Joined: Thu Nov 26, 2015 4:08 am

Re: Forum search fails often

Postby ESP_Sprite » Mon Apr 08, 2019 2:58 am

Thanks for notifying us of this issue, we're looking into it. I think we're hitting some kind of timeout.

papaluna
Posts: 50
Joined: Tue Jan 30, 2018 11:27 am

Re: Forum search fails often

Postby papaluna » Mon Apr 08, 2019 6:04 am

Yes, a timeout in the PHP module or HTTPD module.
--
Paul.

phatpaul
Posts: 56
Joined: Fri Aug 24, 2018 1:14 pm

Re: Forum search fails often

Postby phatpaul » Tue Jun 25, 2019 8:15 pm

I was getting so frustrated with the search just hanging. Somehow my search for "search forum" didn't fail and brought me here.

Thanks for the advice to use google via https://www.google.com/search?q=site%3Aesp32.com+QUERY
That works! :)

plajjd
Posts: 41
Joined: Thu Jul 05, 2018 11:47 pm

Re: Forum search fails often

Postby plajjd » Tue Jun 25, 2019 8:49 pm

I also find that searching within the forum often fails (or just never finishes), and that Google searching is more likely to yield useful results.

It would be great, however, if the forum search feature could be fixed (improved).

Phil.

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 21 guests