AMR record and playback loop error

mgsscorr1
Posts: 6
Joined: Wed Aug 22, 2018 7:27 pm

AMR record and playback loop error

Postby mgsscorr1 » Mon Nov 26, 2018 9:35 pm

Hello,

I am attempting to put together the record and playback examples for AMR.

after i got both working together, i Wanted to run record and playback multiple times.

My issue is that i have added a counter for the file naming, but when i go to play the any recording other than the first recording i am getting the following error where the amr decoder keeps getting a BAD HEADER
Screen Shot 2018-11-26 at 3.23.51 PM.png
Screen Shot 2018-11-26 at 3.23.51 PM.png (348.09 KiB) Viewed 986 times
I went to attempt to check where that line of code is called but there is no "amr_decoder.c" file. When i go to read any recording on my laptop, it seems that the recording hasn't had any issues, just when playing back on the lyraTD. First run thru of rec/playback runs properly but anything else after that first recording doesn't playback because of that header issue

The following is how im calling the record file
Screen Shot 2018-11-26 at 4.29.41 PM.png
Screen Shot 2018-11-26 at 4.29.41 PM.png (110.8 KiB) Viewed 986 times
The following is how im calling the playback file
Screen Shot 2018-11-26 at 4.28.17 PM.png
Screen Shot 2018-11-26 at 4.28.17 PM.png (182.51 KiB) Viewed 986 times
If anyone has any ideas of why im receiving this error please let me know.

Thanks,
Steve

jason.mao
Posts: 57
Joined: Mon Nov 19, 2018 2:05 am

Re: AMR record and playback loop error

Postby jason.mao » Tue Nov 27, 2018 7:19 am

Hi Steve

Could you attach your recording AMR file to here?

Thanks.

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests